Esküvői fotós videós árak

 

Opciók

A kiegészítő, egyedi szolgáltatásokat személyre szabottan igazítjuk hozzád, és a kért csomaghoz, így a legolcsóbban juthatsz hozzájuk. Érdeklődj a kapcsolat oldalon.

Fotósarok, dedikált fotóssal

Berendezünk egy “sarkot”, ahol dedikált fotós készít a vendégekről fotókat, amelyeket azonnal elő is hív 10×15-ös méretben, labor minőségben,Ezeket a fotókat a vendégek beragasztják a vendégkönyvbe (illetve hazaviszik) amiben üzenetet is hagyhatnak.Minden kelléket biztosítunk, a “vicces” kellékeket, és a vendégkönyvet is.

40.000 Ft


Drónfelvételek

Helyszínek bemutatása, kültéri szertatás(ok), csokordobás, kreatív felvételek. Rendelt csomagtól és igényektől függően rugalmasan készítjük el a drón csomagodat.

20.000-40.000 Ft


Fotós segéd opció

Két fotós többet lát. Ilyenkor van lehetőség olyasmit is lefotózni, amire egy szemszögből nem lenne lehetőség. Pl. Ketté válni a készülődéskor. Természetesen az átadott képek száma jelentősen bővül.

50.000 Ft


Két Operatőr opció

A felvételek “pörgősebbek” lesznek, mert egy eseményen akár több látószöget is tudunk használni. Az esküvői videó vágása sűrűbb lesz. Van lehetőség a több helyszínen is felvételeket készíteni a készülődésről.

100.000 Ft